Änglar och demoner

Är det inte helt otroligt hur ett par människor som inte funnits på jorden i mer en 4 respektive 1 år kan framkalla så mycket känslor? De är runt en meter långa, och väger inte mer än 15 kg. Så små, så söta - och så otroligt psykologiskt överlägsna!


De vet precis vad de ska säga för att få mamma att gå i taket. Har de tråkigt pillar de på rätt saker för att framkalla omedelbara reaktioner. De vet precis vilka punkter som får en att tända till, får en att skrika rakt ut, får en att vilja kasta ut dem genom fönstret, får en att vilja hoppa ut genom fönstret, får en att undra vad man gjort för fel, får en att googla efter bokstavssjukdomar.. eller kan han vara besatt av en demon?

Sen så somnar de! De sover sött och ser så där oskyldiga ut som bara barn kan. Hur kunde man någonsin bli arg på något så liiitet och gulligt? Inte kan väl det där oskyldiga lilla barnet ställa till med något? Jag ska aldrig, aldrig mer bråka med min lilla ängel..



Kommentarer
Postat av: Clara

Vad stooor Tuva har blivit!! Stora tjejen :)

2009-11-27 @ 19:58:09
URL: http://clarahartmann.blogg.se/
Postat av: Morbror Jimpa

Ja du Emma du har helt rätt dina barn är söta men visst finns det jävular i dom med:) måste vara lite släkt drag där;)<33

2009-12-01 @ 21:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0