Söndagsmorgon

Idag var jag uppe först av alla, det är inte ofta det händer. Men det dröjde inte länge förrän Tuva gjorde mig sällskap och nu ligger vi i soffan och kollar på Playhouse Disney. Det är en jättebra barnkanal tycker jag, istället för skitkanaler som Cartoon Network som bara visar idiotprogram.

Tuva kom in till mig någon gång inatt och hade med sig en liten bok. Hon blev jättearg på mig för att jag inte ville läsa hennes bok, yrvaken som jag var. Hon har väldigt mycket temperament, den lilla tjejen!

Annars idag är det inte så mycket planerat. Melwin och jag ska gå på bio tillsammans med min jobbarkompis och hennes dotter. Jag som aldrig brukar gå på bio, så blir det andra gången på samma vecka! I Tisdags var jag och Jessica och såg The Bounty Hunter. Den var riktigt rolig! Idag blir det Draktränaren på 3D. Spännande, spännande!

Nu ska jag gosa ner mig hos min lilla sötunge som ligger bredvid mig!


Sköna Maj!

Vilket underbart väder vi har haft idag! Jag har visserligen varit inne på jobbet, men jag har sett solen genom fönstrena i alla fall!

Jag har haft en jättebra helg, trots att jag har jobbat! Valborg tillbringade vi som sagt i Skärblacka tillsammans med Cicci, Markku, Angelica och Alicia (+skrutt i magen). Efter supergod mat gick vi upp till elden och kollade lite. Tror att det var första gången mina barn såg en majbrasa! Det var verkligen på tiden!

Igår efter jobbet fick vi besök av Ögge och Bella. Vi hade film- och svullkväll! Ost, kex, grösaker med dipp och den omtalade Avatar. Den var riktigt bra! Det är inte en typ av film jag skulle välja själv att se, men den här är så omtalad så jag var nästan tvungen. Jag ångrar inte att jag såg den! Det skulle varit roligt att se slutet med, tyvärr så sov jag ju de sista 40 minuterna. Att jag aldrig, aldrig kan hålla mig vaken! Får skylla på det trötta småbarnslivet..

Nu ikväll har jag äntligen fyllt i färdig alla ansökningar till höstens YH utbildningar. Nu ska de bara läggas på lådan, sen får vi hålla tummarna. Jag känner att det är någonting på gång, en förändring!


RSS 2.0