Lekparken

Den här dagen började väldigt rörigt med krossade ägg (inget ovanligt i och för sig) och sura miner. Men efter några timmar på dagis var det bättre igen. Melwin har ätit väldigt dåligt idag med, tredje dagen idag. Varje morgon känner jag honom i pannan det första jag gör för att jag är så säker på att han börjar bli sjuk, men än har det inte varit något *pepparpeppar* Det verkar inte bryta ut på mig heller, känner mig bara sådär halvseg.

I alla fall så blev eftermiddagen bättre och vi hoppade i gummistövlarna och stack ner till lekparken ett tag. Precis när vi kommer hem fick vi besök av Petra, Gusten och Lova så Melwin fick lite sällskap i den dagliga målningen och Tuva fick en kompis att titta på. Jag har precis kollat på Desperate Housewives, det är ju en helt underbar premiärvecka den här veckan, alla bra serier drar igång! Måste verkligen skaffa mig en inspelningsbar boxer nu =)


Lika som bär?

Hittade en gammal bild på Melwin. Vad tycker ni, är dom lika varandra, mina små?
Måndag..

Så där, det var den dagen. Ligger här nu i sängen med Tuva. Det blev lite knas med hennes sovtider idag så hon har inte somnat för natten än. När det är så fint väder som det har varit är vi ju ute hela dagarna och då blir det ju att hon sover lite mer än hon brukar göra.

Idag har vi som sagt haft ytterligare en utedag, inte mycket spännande har hänt. Melwin och grannbarnen har ju kommit på en ny grej, de målar med vattenfärger utomhus. De målar allt de hittar: löv, stenar, pinnar och kottar. Allt är så färgglatt nu så. Det andra nya är att tävla på bobbycars/skateboards nerför den lilla backen här. Det tjuts ungefär 20 gånger om dagen när de ramlar eller förlorar eller vill ha varandras bilar. Men det hör väl till =)

Barnens mormor, gammelmormor, moster och kusin var här en sväng och hälsade på - jättetrevligt! Kusin Lova fyllde ett halvår idag och har börjat käka smörgås, stora tjejen!
 
Jag avslutade min dag med ett träningspass, Easy Line (cirkelträning). Kommer förmodligen inte kunna röra mig imorgon!
Sov gott!! 

Tuva ligger här bredvid mig

Pappa Björn har ju inte blivit nämnd här en endaste gång, så här får han vara med på en liten bild i alla fall!

Utedag

Idag har hela familjen haft en riktig utedag. Melwin har lekt med sina kompisar på gården och Tuva har sussat gott i sin vagn. Sedan kom söta morbror Jim och hans stora kompis Viktor och hämtade upp Melwin och de gick till lekparken. Om det var ett försök att ragga brudar från de 15-åriga grabbarna förtäljer inte historien, men det spelar heller ingen roll - Melwin hade jättekul! Det fina vädret gjorde sitt och ingen kände för att gå in, så grannskapet drog fram grillen. Hamburgare och korv grillades till alla barn och vuxna, supermysigt! Aptiten har dock inte varit på topp hos den lilla killen idag, så frågan är om det är någon förkylning på G? Jag känner min inte heller riktigt kry, så det vore ju inte så konstigt om det är något hos honom också. 8.15 imorgon är det dagisdags och därefter ska jag och Tuva gå på en liten promenad med grannen Linda. Om alla håller sig friska vill säga!
God natt!
Min blogg

Denna blogg är i första hand tillägnad de som av olika orsaker inte kan vara med mig och min familj så ofta. Allting händer så fort i ett barns liv och man hinner missa så otroligt mycket. Genom denna blogg hoppas jag att alla nära och kära som vill kan få en inblick över vad som händer i våra liv. Jag ska försöka vara duktig och uppdatera så ofta som möjligt med text och bilder!  

RSS 2.0