Trötter..

Jag har försökt uppdatera bloggen varenda kväll den här veckan, men det har verkligen inte gått! Jag har varit så fruktansvärt trött, somnar sittandes med datan i knät. I början av veckan jobbade jag ju 6-15, så då hade jag ju det att skylla på. Men igår, samma sak och då var jag ju ändå ledig! Men nu är jag vaken och kan skriva några rader. 

Jag är ledig idag också. Just nu har vi tvättstugan och efter det har vi tänkt att hitta på något. Får passa på, jag jobbar den här helgen och de flesta andra i augusti och Björn börjar jobba på måndag. Så det blir inte mycket ledigt tillsammans sen! Jag var ledig igår också, men då tog jag barnen och åkte till busfabriken tillsammans med Therese och Noel. Björn fick vara hemma och städa lite. Skönt tycker jag! 

Vi var ju i Skara förra helgen. Vi sov i en liten 12 kvm stuga över natten så hade vi både lördagen och söndagen inne på sommarlandet. Det hade förändrats grymt mycket sedan jag var där sist. Då fanns det bara en karusell, Korven. Den fanns inte nu, istället fanns det massa andra karuseller. Sammanlags badade barnen bara några timmar, det var mest karusellerna som gällde. Men de hade ju kul och det är det som räknas! Det var inte riktigt badväder hela tiden heller. Melwin däremot hittade sin egna lilla underhållning. Personalen där åker ju omkring på golfbilar. Då var det något pucko som hade ställt sin golfbil där och gått iväg. Medan jag och Björn håller på med något annat hoppar Melwin in i golfbilen. Han hänger sig i ratten och trycker ner pedalen och drar iväg! Jag får panik och hänger mig i bilen. Han kom nog runt 10 meter innan han fastnar på en trottoarkant (ett par dm från en liten damm) och inte kommer längre. Efteråt hoppar Melwin ut som ingenting. Runt om stod det folk och asgarvade. Vi stack iväg fort som f*n innan personalkillen kom tillbaka. Panik! Får vara så himla glada över att det inte stod något barn framför bilen..


Vaskar efter guld

Badisarna (och ja, alla bilder på Melwin ser ut så här)

Busungar

Här syns Melwin, Jenny och Jesper

Stugorna (och lite av "folket")

Varvar ner med lite film


På väg..

Nu har vi åkt ett tag och är nog snart framme i Skara. Två vuxna, tre barn (två egentillverkande, ett lånat), en natt och helt sanslöst mycket packning! Vädret ser i alla fall helt perfekt ut än så länge, så fortsätter det så här så blir det nog bra! Men det finns ju så mycket annat att göra på Skara än att bara bada.

Haha jag sitter och bloggar från bilen, men jag mobilbloggar inte utan sitter här med datorn i knät. Har inte ens en sån där minidator. Det gäller ju att vara smidig..
 

Så här såg min "matsäcksinhandling" ut..

.. och så här såg det ut efter lite tillagning

Pastasallad

och lite fruktsallad


Solen, lönen och glada ungar

Idag har varit en väldigt bra dag! Började förmiddagen att tvätta lite grejer som ska med till Skara imorgon. Hade tvättid till klockan 12 och direkt efteråt åkte jag och barnen in till stan för att träffa farmor och faster. Man blir verkligen glad av att umgås med min faster. Hon är så himla roligt virrig, precis som Susan Mayer i Desperate Housewives.

Vi käkade mat och sen gick vi och shoppade lite. Både jag, Tuva och Melwin fick presenter. Jag och Melwin för att vi snart ska  fylla år, Tuva för att det är så roligt att köpa små tjejkläder. Melwin fick en BenTen klocka som han blev så glad över att han sover med den på sig nu. Själv fick jag kläder, helt perfekt! Barnen var underbara på stan och gnällde i stort sett ingenting. När vi sedan kom hem hade Björn varit hemma och städat lägenheten. Så skönt åka ifrån ett kaos och komma hem till välstädat hem!

Nu på kvällen har det bara fixats och donats inför morgondagen. Matsäcken är nu fixad och jag tror att det mesta är packat. Vi ska försöka komma iväg 8 imorgon bitti, vi får väl se hur det går.. 

Har försökt ladda upp lite bilder, men det är alldeles för segt idag. Datorn följer med på resan så bilder och uppdateringar kommer.
 


En lång höst..

Vad har hänt?! Ska hösten börja redan i juli? Då blir det verkligen en lång och deprimernde höst.. Jag gillar verkligen hösten, tycker det är mysigt att få burra ner sig med en stor kopp te, alla bra serier börjar igen efter uppehållen och framför allt alla mysiga höstkläder med tröjor och cardigans.

Men det är inte mysigt om det ska bli en alldeles för lång höst, som börjar redan nu i juli och håller på ända till.. ptja, någon vinter brukar det ju inte bli förrän runt februari, mars. Det innebär ett halvårs höst! Nej nu vill jag ha sommaren tillbaka, helst nu på direkten med tanke på att vi åker till Skara sommarland  imorgon..


Uppe med tuppen.. eller till och med innan..

Att jag har sovmorgon från jobbet innebär naturligtvis inte att jag har sovmorgon från barnen. Klockan sex ville mina små guldklimpar gå upp. Jag gör allt för att förhala uppstigandet, men det går inte sen Tuva lärde sig klättra ner från sängen. Vad gäller Melwin är det ju bara knäppa på TV:n en stund så vips så har man en timma extra. Men men, jag maxar ju verkligen dagen!

Idag efter jobbet ska jag till min farmor. Hon ska bjuda på kvällsmat och jag ska träffa min söta faster Cissi som är där och hälsar på. Vi bor bara 20-25 mil ifrån varandra, ändå  blir det aldrig att man ses. Väldigt tråkigt tycker jag. Vi ska träffas imorgon med, men då hela familjen. Idag åker jag själv och man får ju en helt annan tid till att sitta och prata då. 


Nu är det dags för morgonbestyren!
 

Så här på Onsdagskvällen..

Nu sover två små, Björn är iväg och jag sitter och njuter av tystnaden. Skönt att få en stund för sig själv. Extraskönt att jag inte börjar jobba klockan sex imorgon. Börjar inte förrän 12! Bra att varva lite med att jobba kväll ibland, även om jag gillar morgonpassen mycket bättre.
 
Jag har lyxat till min ensamkväll med att göra lite toast, det är ju trots allt lill-lördag?!  Dem ska jag smaska i mig nu och vara vaken en stund till.. bara för att jag kan!


Toast med tonfisk- och philadelphiaoströra. På det paprika och citronpeppar. Mums!

Upp i ottan

Datan fick följa med till sängen en liten stund. Jag har krupit ner och alarmet är påsatt. 04.40 ringer klockan. Efter det brukar det bli åtminstonde 2 "snoozningar" innan jag masar mig upp. Då har jag ganska exakt en halvtimma på mig innan jag måste åka till jobbet. Först klär jag på mig, sen yrar jag omkring och letar efter ett par svarta strumpor. När det är färdigt spenderar jag cirka 15 minuter på att försöka se ut som en levande människa med hjälp av lite smink. Jag upptäcker att klockan är alldeles för mycket, hoppar i skorna och springer till bilen samtidigt som jag slänger i mig en frukt. Samma sak, varje morgon. Så klarar jag av de tidiga morgnarna.  


Ajajaj =(

Tänkte komma igång med att skriva, men fick så himla ont i magen att jag måste lägga mig ner. Men jag har inte gett upp (igen), imorgon är jag tillbaka med förnyad energi!


Jag har inte fyllt i Tuvas ögon på den här bilden, bara gjort övriga bilden
svartvit.

Att välja sina föräldrar

Hittade den här annonsen på en annan blogg förut:

  • Billig Mamma på Tradera Letar du efter Billig Mamma? Utrop från 1kr!                                                              Google-annonser


Att ha sommarlov

Så, vad tycker ni, är det dags att komma tillbaka igen?! Känner mig färdig med mitt sommarlov nu! Startar upp med en helt ny design också! Tjejen som har fixat designen heter Nicole och är superduktig!

Har hållt på och trixat så mycket här nu att jag inte hinner skriva så mycket för ikväll. Klockan ringer tidigt, tidigt i morgon. Jag har ju faktiskt börjat jobba igen! Lägger upp lite bilder från min och barnens utedag idag, så hörs vi snart igen..







RSS 2.0