Kvidevitt

Ingen kan beskriva hur den första vårdagen känns, så bra som Kenta!

När ödet talar

*snyft* Jag är så ledsen nu. Jag hade tänkt börja mitt nya liv imorgon. Ni vet, så där som man planerar varje Söndag. Att i och med den nya veckan ska jag äta nyttigt och träna massor, massor. Just därför, för att jag ska bli så nyttig nu, skulle jag avsluta den här veckan med en underbar Ben & Jerrys glass. Så nu när jag skulle ta ut den ur frysen för att den skulle bli lagom mjuk så hittade jag den inte någonstans. Då har den aldrig kommit till frysen! Så vill jag ha den idag får jag dricka upp den, för den kommer nog inte hinna frysa. Och imorgon kan jag ju inte äta den, för då börjar ju det nya, hälsosamma livet.. Det är så synd om mig nu!

Cykelsnack

Melwin fick en superfin cykel av morfar när han var här förra helgen. Helt perfekt present eftersom Melwin inte fyller förrän i Augusti, och då är ju nästan sommaren slut. Som förälder kan man ju inte springa omkring och köpa cyklar bara så där. Men som morfar får man göra så =) Så nu har han en ny superfin till i sommar! Han har cyklat omkring på den här hemma, men det har inte riktigt varit väder för att cykla utomhus än. Melwin vill ta bort stödhjulen, men jag är tveksam. Alltså, jag är helt säker på att han skulle kunna lära sig cykla motoriskt sett. Men sen är det ju hur pass mogen han är för det. Googlade lite, men då avrådde de att cykla med stödhjul överhuvudtaget för att man lär sig fel då och kommer få svårt när man plockar bort dem. Men stödhjul, det använder väl de flesta? Eller? Någon som vet när det är dags att plocka bort stödhjulen?En bra start!

Den här dagen började jättebra, speciellt för Melwin. De ringde från dagis och frågade om det var okej att Melwin följde med till badhuset. Och det var det ju såklart! Så Melwin började att packa sin väska alldeles själv. Han packade ner badbyxor och bullar som han skulle bjuda på. Sen tog han på sig skorna och jackan alldeles själv. Påklädningsproceduren som i vanliga fall brukar ta runt 30 minuter, tog idag bara typ 10 minuter. Så smidigt!

Melwin traskar iväg med sin väska..

Whyyy?

*suck* Hela kvällen har jag gått och varit hungrig utan att vara direkt sugen på något. Till slut tog jag mig i alla fall för att slänga in lite pommes. Häller upp dem på en plåt, SALTAR och slänger in dem i ugnen. När de är färdiga har jag halvt svultit ihjäl. Jag hugger in på en pomme.. och inser att jag har SOCKRAT dem och inte saltat dem. Då har alltså den där lilla killen som bor här, bytt ut saltet i saltkaret mot socker. Uppfinningsrik är han ju i alla fall. Och när hinner han göra allt han gör? Är det ingen som håller koll på honom?

Heej =)

Oj, det var verkligen längesen va?! Över en månad sen, faktiskt.. Jag har fått så mycket skäll för mitt icke-bloggande!

Nu i helgen som var fyllde då min kära sambo 30 år! Det blev fest på lördagen och kalas på söndagen. Som tur var hade vi inte firandet hemma hos oss, utan hos B´s mor och far. Tur var väl det, vet inte hur det hade gått annars. Vi har haft så fullt upp med att fixa och laga mat till festen. Men det var en bra fest, jag tror att de flesta hade roligt.

Barnens morfar kom hem från Norge för att vara barnvakt åt vilddjuren när vi var på fest. Det gick över förväntan bra faktiskt! Skämde bort dem gjorde han också. Tack snälla pappa för barnvakt och fina presenter. Och tack till alla andra som har hjälpt till med festen på ett eller annat sätt!
 
Så nu när festen är avklarad har jag startat projekt Flytt. Idag har jag försökt packa och tagit ner grejer från väggarna så gott det går med barnens hjälp. En hel del blir ju uppackat lika fort. Tuva har blivit en riktig buse, hon med. Hon kryper inte, men är nog så snabb när hon ålar sig fram!

På fredag ska jag in till jobbet och prata med chefen lite. Just nu har jag en väldigt bestämd uppfattning om hur jag vill ha det och när jag vill börja jobba och så.. få se hur det har ändrats när mötet är över =) Jag är så lättpåverkad!

Nu ska jag ta en dusch för att ladda upp inför Greys Anatomy. Ska försöka bli en regelbunden bloggare igen, men det skulle kännas så mycket lättare om jag hade ett helt tangentbord. Så om någon har något bra förslag på var jag kan fixa min laptop så hojta till!

RSS 2.0