Dagen idag..

.. har varit väldigt vanlig. Tuva var feberfri när hon vaknade och förblev så hela dagen. Så runt 13 blev det lite segt att gå hemma, så vi packade in oss i bilen och åkte till Skärblacka. Närmare bestämt till storasyster Jessica som fyllde 25 i år igen! ;-)

Hem, lämna av barn och sen vidare till träning. Jag var så otaggad innan och ville helst av allt slippa, men efteråt var det så skönt! Jag bara ville träna mer och mer. Men det gjorde jag inte, såklart! Men mitt schema för april ser så mycket bättre ut än det har gjort senaste månaderna, så jag kommer nog ha tid till ett liv utanför jobbet och därmed träningen! 

Nu ska jag sätta mig och kolla på Andra Avenyn. Det är väl jag och alla pensionärer som följer den serien..


Äggmackor och ett stort glas kall mjölk - mums efter träning

Städlust? JAG?

Läggningsproceduren med min lilla sjukling blev alldeles för långdragen. Jag somnade troligen snabbare än vad hon gjorde och när jag vaknade var jag bara så där seg som man blir. Seg och godissugen blir jag när jag somnar sådär. Så städningen får vänta! Skulle egentligen fått besök imorgon av Clara, men eftersom Tuva som sagt blivit sjuk så sköt vi upp det lite. Så då sköt jag upp städningen med!

Istället sitter jag här och kollar olika framtidsvägar. Jag är så fruktansvärt kluven nu hur jag ska göra med mitt liv. Tänkte söka lite utbildningar till i höst, men om jag slipper pluggandet så gör jag gärna det. Vill mycket hellre jobba. Det bästa vore om man hamnade någonstans där man kunde lära sig på plats, learning-by-doing. Det gör mig inget att börja med jättelåg lön, sålänge chansen finns att jobba sig upp.

 

Men så ser det inte ut att bli, så nu ska jag fortsätta leta mig igenom alla KY/YH-utbildningar!  


Med våren kommer lusten

Visst är det väl så? Att när det börjar bli vår, inte mindre efter den här vargavintern, så känns det plötsligt som att man börja leva igen efter att ha varit i ide hela vinterhalvåret. Man får lust att hitta på saker. Man får lust att gå ut. Man får lust att vårstäda. Man får lust att blogga!


Nu på eftermiddagen blev Tuva helt plötsligt gnällig och klängig, inte alls likt henne. Det visade ju sig snart att hon fått feber. Jag som gått och sagt att barnen inte har varit sjuka på hela vintern, så passar hon på nu när vi är lediga i några dagar.

Kvällen tänkte jag faktiskg spendera med att städa här hemma, helt sjukt vad mina barn vänder till! Jag tror inte att andra barn kastar omkring saker och ting så här mycket som mina barn gör. Eller?  

Vi hann i alla fall med en långpromenad innan det blev sjukstuga
RSS 2.0