Sköna Maj!

Vilket underbart väder vi har haft idag! Jag har visserligen varit inne på jobbet, men jag har sett solen genom fönstrena i alla fall!

Jag har haft en jättebra helg, trots att jag har jobbat! Valborg tillbringade vi som sagt i Skärblacka tillsammans med Cicci, Markku, Angelica och Alicia (+skrutt i magen). Efter supergod mat gick vi upp till elden och kollade lite. Tror att det var första gången mina barn såg en majbrasa! Det var verkligen på tiden!

Igår efter jobbet fick vi besök av Ögge och Bella. Vi hade film- och svullkväll! Ost, kex, grösaker med dipp och den omtalade Avatar. Den var riktigt bra! Det är inte en typ av film jag skulle välja själv att se, men den här är så omtalad så jag var nästan tvungen. Jag ångrar inte att jag såg den! Det skulle varit roligt att se slutet med, tyvärr så sov jag ju de sista 40 minuterna. Att jag aldrig, aldrig kan hålla mig vaken! Får skylla på det trötta småbarnslivet..

Nu ikväll har jag äntligen fyllt i färdig alla ansökningar till höstens YH utbildningar. Nu ska de bara läggas på lådan, sen får vi hålla tummarna. Jag känner att det är någonting på gång, en förändring!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0