80-tals gympa

Vilken natt! Tuva ville inte alls sova utan låg bredvid mig och lät som en gnisslande dörr. Till slut fick jag ge med mig så gick vi upp en stund. Vi busade litegrann och så fick hon lite välling, sen somnade hon som en stock. Klockan var dock runt halv fyra då så jag tog mig en rejäl sovmorgon idag, gick inte upp förrän runt 10. Det är ungefär vad mitt samvete klarar av, kan ju inte kasta bort hela dagen heller!

Idag är det Söndag och som vanligt på söndagar är det gympa*2. Först går vi på familjegympan jag och Melwin tillsammans, sen är det min gympa klockan sex. Ska bli jättekul idag för de har nämligen 80-tals weekend på badis. Alla ledare ska ha 80-tals kläder och även musiken kommer vara inspirerad av det härliga årtiondet =) Jag skippar dock utklädnaden!  

Dans i Folkets Hus

Nu är jag nyligen hemkommen från Revyn. Det var mycket trevligt måste jag säga. Vi var ju definitivt bland de yngre som var där, det var väl mest +55. Men det märktes ju inte förrän dansen började, det var ju inte riktigt musiken och dansen vi var vana vid. Jag, som är en hemskt värdelös dansare även i vanliga fall blev uppbjuden av en äldre herre. Vi stapplade omkring några steg sen ledde han tillbaka mig till bordet igen. Jag dansade för dåligt..

Det blev inga bilder från kvällen. Kändes inte läge riktigt att plocka fram kameran.


Here i am..

*phew* Kom precis hem efter en dust med Melwin. Hans treårs trots utvecklingsperiod har varit ganska.. äh, den har varit skitjobbig, rent ut sagt! Under hela den här perioden har han även ätit väldigt dåligt. Sen för några veckor sen började han helt plötsligt äta jättebra. Han åt upp nästan alla måltider och började till och med fråga efter mat själv, vi som trodde att han inte hade några hungerskänslor i kroppen! Men så nu i veckan har han varit sjuk och ätit väldigt dåligt igen - och idag kom det tillbaka! Världens utbrott! Så även om allt inte handlar om hur mycket han får i sig så ser jag i alla fall väldigt starka samband mellan mätt unge och glad unge. Så idag blev den en fredagskväll utan fredagsmys!

I veckan har vi som sagt varit sjuka. Eller, vi och vi, alla har nog haft det utan jag *pepparpeppar* Just nu är det Tuva som har feber och snuva. Dessutom har hon lite tandproblem. En tand har precis kommit upp (den tredje där nere) och en till är nästan uppe.
 
Imorgon ska jag iväg och se på revy samtidigt som jag äter trerättersmiddag. Det ska verkligen bli jättekul. Och gott. Ska ta lite bilder och lägga ut imorgon. Annars har det varit mycket nu. Från att i stort sett inte varit ute alls på över ett år, har det varit något varje helg. För tre helger sen var jag ute på O´learys och käkade med en kompis, efteråt tog vi en tur på byn (och det var precis lika dött som jag kom ihåg att det var). För två helger sen var jag och käkade på O´learys igen, men då tillsammans med Björn, Pernilla och Micke. På lördagen då samma helg var det 25-års fest i stan. Förra helgen tog jag och Petra en paus från hemmet och stack ut på Hotellet. Och så imorgon ska jag bort igen. Men nu är det lugnt, nu ska jag bara sitta hemma och plugga fram tills 30-års festen den 7:e mars...   

Här kommer lite bilder. Det är nog mest Tuva, men det beror på att Tuva är i linslusstadiet medan Melwin inte vill vara med alls!

              
                                                                           *Klicka på bilderna för att se dem större*


RSS 2.0