Bullbak


Tuva vill också vara med och baka..

Sockerbagar´n

Tjuvsmakaren

Bullar!

Presenter i förväg

Åh, idag har haft mitt allra första 25-års firande. Vi var hos Björns föräldrar tillsammans med Björns syster, hennes man och tre barn. De bor verkligen jättemysigt ute på landet. Vi grillade och barnen badade. Så fick jag ju mina presenter! Världens bästa, här är vad jag fick:


Superfina krukor från Cult..

..och en liten minidator! Hur bra som helst!! Och hur söt som helst =)
Jättesmidig att ha med sig! Jag blev så glad! Kan ta en bättre bild imorgon
så man får se hur liten den egentligen är.

Det var verkligen en perfekt present till mig! Här kommer lite fler bilder från vår eftermiddag:

Medan Björn tog befälet över grillen..

..stack vi ner till badplatsen.

Alla kusinerna (och Pernilla som håller i Tuva)

Liten tjej på stora äventyr

Jag har haft en helbra "dan-innan" födelsedag!

Vilodag..

Melwin har sovit borta inatt och kommer inte hem förrän ikväll och Tuva har hög feber och sover nästan hela tiden. Så därför har jag har en superskön "göra absolut ingenting" dag idag. Känns som att jag inte haft det på.. någonsin! Jag sitter här med datorn i knät och kollar på en dålig film. Har inte gjort någon frukost (Tuva har druckit välling) eller faktiskt inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Och jag är gladara än någonsin att vi inte ska ha något firande här hemma..

Dagen på Kolmården igår var jättebra! Vi började med Safariparken. Jag har inte åkt den förut. Det gick så långsamt, blev nästan lite segt. Inne på parken var det.. som det brukar vara på Kolmården - Vi såg björnar, delfiner, tigrar och giraffer. Men det bästa igår var nog Gorillmamman som satt med sin lilla gorillbebis Echo. Echo föddes i maj i år. Det skulle lika gärna kunna vara en människomamma med sin lilla bebis. Bara lite hårigare. Hon satt och vaggade den pyttelilla apan och höll i huvudet. Hon tog tag i bebisens lilla hand och pussade på den. Så himla gulliga!

När vi tagit oss igenom allt och äntligen tagit oss ner för den sista Kolmårdsbacken, ni vet då man är helt slut och bara vill åka hem. Då springer Melwin iväg och hoppar upp i rulltrappan igen! Det var ju inget annat än att hoppa efter! Så fick vi gå den lååånga backen ner igen. Gangster! 

Melwin var en liten surbulle igår, tyckte liksom inte att någonting var roligt (och även om han tyckte det så låtsades han inte om att det var det). När vi kommit hem berättade han:

"Mamma, vet du vad som var dom bästa djuren idag? Hajarna, som jag inte fick se"


Men tack pappa och Hilde för en supermysig dag!!  


Morfar är hemma!

Varje gång pappa kommer hem har han alltid med sig presenter till barnen, så även denna gång. Den här gången bjöds det på leksaker, kläder, godis och som vanligt - massa bus! Han kom bara förbi en sväng nu, innan han åkte vidare till farmor i stan där de ska sova inatt. Men imorgon bitti möts vi upp igen, runt halv nio. Vi börjar dagen med att äta frukostbuffe (jag ääälskar frukost) för att sedan dra vidare till Kolmården. Det blir både parken och safarin. Melwins dag slutar inte där, utan sen lämnar jag av honom ute hos sina kusiner så ska han sova där över natten och hälsa på kaninen som de är kaninvakt till. Kanintjatet lär inte bli mindre efter det (om han inte blir biten). Han kommer vara heelt slut efter den långa dagen!

Pics..

Här kommer lite bilder från Busfabriken och Smultronstället:


Glad tjej på busfabriken

Tuva, Melwin och Noel

Färgglad slush

Smultronstället. Melwin tog en "Benrangel"

Tuva tog en "Gottegris"..

..som hamnade på backen

Nyfiken i en strut

Precis just nu är Björn och köper en present till mig. Åååh jag är så nyfiken! Ibland är jag så nyfiken att jag förstör det man väntat på, till exempel i serier. Jag kan nästan aldrig vänta tills säsongsuppehållet är över utan jag går in och tjuvkikar någon annanstans. Jag hade skrivit en liten önskelista till Björn, undrar om det är något från den?! Jag älskar överraskningar. Det behöver naturligtvis inte vara presenter, bara det är en överraskning!    

Fullspäckad vecka..

I väntan på inskolningen som sker nästa vecka så kommer jag inte jobba några vardagar, utan bara helger. Men det är full rulle ändå. Idag har jag redan haft besök av söta Louise som kom och hälsade på lite nu innan alla jobb och skolor drar igång. Sedan var även Jessica och Hugo här en liten sväng. Senare i eftermiddag kommer lilla pappi hem från Norge och stannar till här en stund innan han åker vidare till Norrköping.
 
På torsdag är det ju min födelsedag, så det blir firande både onsdag, torsdag och fredag - och då har jag inte ens planerat in något för kompisarna än! Men jag har varit så bekväm att jag inte har bokat in något firande hemma hos oss i lägenheten, det känns väldigt skönt. När jag fyller är det ju bara 11 dagar kvar tills Melwin fyller, det blir nog tillräckligt med folk här då. Nej utan på onsdag firar vi med Björns familj, åker ut till hans föräldrars hem på landet och grillar och har det mysigt. Torsdag (den riktiga dagen) firas med "pappa"-sidan. Vi hade tänkt gå ut och äta på någon restaurang. Har inte riktigt bestämt vilken, men jag tycker att den här verkar väldigt mysig. Fredagen spenderas med "mamma"-sidan, vi ska vara i Eriks trädgård och mumsa på.. något som jag ännu inte har kommit på! Några förslag? 

RSS 2.0