Det här med bloggen..

Det är ju konstigt det här med bloggen. När det väl händer något i livet, så man faktiskt har något att skriva om, då hinner man inte.

Förra veckan var det verkligen fullt upp! Jag var med barnen i badhuset, en och en. Det var länge sen vi var där sist och Melwin har varit där med dagis några gånger sen dess. Vilken skillnad! Sist vi var där gick vi upp för alla trapporna till "stora rutschbanan" flera gånger, men fick varje gång gå ner igen för han vågade inte riktigt åka. Nu när vi var där bara kastade han sig ut, med eller utan badring, och skrek "Yeah, baby". Tuva var väldigt lugn och höll sig mest vid småbarnspoolen.

Supertrevlig middag på "La Mansion" i helgen med släkten, pappa och Hilde har varit "hemma" i Sverige några dagar, firat farmors 80-års dag.. ja, det är lite vad vi har styrt med här hemma.

Sen får jag ju inte glömma! Jag har nu fått svaret på båda tentorna och fick VG på båda kurserna!!! Hejja hejja!! Nu har jag sadlat om och kastat mig in i Internationell Ekonomi och Materialförsörjningens Grunder. Låter det spännande?

Kommentarer
Postat av: Amanda

Intressant blogg du har! Jag har kollat igenom några av dina andra inlägg och jag diggar vad jag ser :).

2012-10-12 @ 11:15:58
URL: http://allasmslan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0